Acasă | Blog | 6 trucuri pentru un living modern

6 trucuri pentru un living modern

Doriți ca livingul dvs. să arate mai bine, dar nu doriți să cheltuiți o sumă de bani prea mare pentru reorganizarea acestuia? Atunci puteți încerca unul dintre cele 6 sfaturi propuse de noi pentru a ajuta la transformarea unui living modern. Uneori, sunt necesare doar câteva mici modificare iar interiorul dvs. va arată destul de diferit, ca și cum ar fi trecut printr-o transformare mai serioasă.

blat din cuart

1. Curățenie rapidă printre lucruri

Poate că vi se va părea amuzant, dar un living eliberat și curățat corespunzător îți poate arăta o altă față a lui. Dacă aveți timp, aruncați o privire în jurul camerei și întrebați-vă dacă trebuie să existe cu adevărat toate obiectele adunate din diferite concedii, dacă există scaune inutile pe care nu le folosește nimeni și alte lucruri. Exista nenumărate obiecte care strâng praf în colțuri și rafturi, iar fără ele cu siguranță spațiul va arăta instantaneu mai aerisit! În zilele noastre există livinguri foarte aerisite datorită trendului minimalist, cu doar câteva decorațiuni și rafturi goale.

2. Perdele până în pământ

Un living modern va transmite instant o notă prețioasă dacă aveți perdele de înaltă calitate la ferestrele dvs. care să atârne până în podea. Nu lasă razele solare să între decât când vă doriți acest lucru și, în plus, mărește optic interiorul. De asemenea, vă puteți bucura de alegerea culorilor perdelelor. În camerele mai spațioase s-ar potrivi perfect o perdea într-un frumos vișiniu.

3. Picturile și fotografiile într-un living modern

Interiorul dvs. va prinde viață cu o nouă imagine pe perete. Depinde de gustul dvs. dacă preferați arta clasică, modernă sau fotografii cu familia. În mod similar, o oglindă aspectuasă de calitate sau un corp de iluminat original în centrul camerei poate avea același efect și va fi la fel de atrăgător.

4. Plantele din cameră

În nicio cameră de zi nu ar trebui să lipsească plantele. Plantele dau viață și, în plus, curăță aerul. Oamenii aleg deseori un feriga, ficus, palmieri sau violete africane în sufragerie. O opțiune mai interesantă ar fi un arbore ornamental în ghiveci. Când alegeți plante în camera de zi, consultați un specialist, deoarece nu toate sunt potrivite pentru interior.

5. Tapet

Dacă sunteți curajos și doriți să schimbați aspectul camerei, alegeți-vă un perete care vă place și cumpărați un tapet. Este un truc garantat pentru a schimba instant camera de zi într-un living modern. Economisiți timp și nervi achiziționând tapet autoadeziv pe care îl puteți pune chiar dvs.

6. Spațiu pentru cărți

Ai multe cărți vechi ascunse în spatele dulapurilor sau direct pe podea? Dacă aveți spațiu liber în sufragerie, puteți încerca să-l umpleți cu o bibliotecă mică care să se potrivească cu designul din încăpere. Puteți crea un perete care se gliseaza, pe o parte sa fie acoperită de un TV, iar pe cealalta să fie o bibliotecă personalizată cu toate cărțile dvs preferate. Cu siguranță va fi o surpriză plăcută pentru musafirii dvs.

Sfat bonus: Un alt lucru care vă va transforma livingul este masa potrivită. Aceasta poate fi înlocuită de una din quartz compozit într-o culoare deosebită, dar elegantă, ca: Poetic Black. Această nuanță de quartz va face o piesă deosebită care îi va oferi camerei un aspect elegant și modern.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page