Acasă | Blog | Blaturi pentru baie – amenajare baie modernă

Blaturi pentru baie – amenajare baie modernă

amenajare baie moderna

Când vă hotărâți la o amenajare baie modernă, aveți multe opțiuni – dar nu trebuie să lăsați acest lucru să vă copleșească. Vom începe cu blatul din baie și vom analiza câteva idei populare de blaturi. Printre aceste idei, cu siguranță veți găsi una care vi se va potrivi.

Nu te complica

Când vine vorba de amenajare baie modernă, acest lucru nu trebuie să fie complicat. Începând cu blaturile vă spunem că cu cât sunt mai simple, cu atât e mai ușor tot procesul. Blaturile simple din quartz compozit alb se potrivesc excepțional cu dulapurile mai colorate. Alegeți un blat din quartz compozit alb precum Noble Supreme White  pentru un aspect luxos, care este încă simplu și nu va acapara restul decorului din încăpere. Păstrarea lucrurilor simple este o modalitate excelentă de amenajare baie modernă la costuri reduse. 

Alege materialul cu înțelepciune

Nu lăsați doar estetica să vorbească când alegeți blaturi pentru baie. Oamenii care aleg lemnul pentru baie, de exemplu, descoperă foarte repede că materialul necesită mai multă întreținere decât au planificat inițial. Lemnul este poros. Dacă nu este resigilat des, va absorbi umezeala și bacteriile, devenind inestetic și neigienic. Granitul este, de asemenea, foarte poros și trebuie resigilat de câte două ori pe an.

Blaturi pentru baie din quartz compozit

Quartzul compozit este de departe cel mai bun și cel mai popular material pentru blatul din baie. Natura sa neporoasă îl ajută să reziste umezelii. De asemenea, nu trebuie să sigilați blaturile de baie din quartz compozit, așa că necesită o întreținere redusă.

Potrivirea dintre duș și blaturi pentru baie

O altă modalitate de a te folosi de versatilitatea quartzului este să potrivești blaturile cu plăcile pereților de duș pentru a crea un aspect luxos. Deoarece quartzul este un material cu care se poate lucra , noi îl putem modela într-o varietate de forme pentru a crea o suprafață fără linii de îmbinare vizibile.

Acest lucru diferă de materiale precum granitul, care nu poate fi instalat perfect și nu oferă o suprafață grozavă pentru baie datorită naturii sale poroase.

design baie moderna

Diferite opțiuni de culoare și model

Unul dintre numeroasele beneficii ale quartzului compozit este că vine într-o varietate de culori și modele. Cu alte cuvinte, dacă aveți în vedere o anumită estetică a băii, să nu credeți că trebuie să vă mulțumiți cu blaturi pentru baie doar în culori de bază. Gândește-te în mare la ce culoare vrei aibă baia ta și te vom ajuta să obții ceea ce vrei. Schimbarea de culoare a blatului este o modalitate excelentă de amenajare baie modernă.

Personalizarea

Nu trebuie să cheltuiți o avere pe blaturi pentru baie personalizate într-un fel anume. Când vine vorba de un design special al băii, detaliile contează – iar personalizarea blatului este o modalitate excelentă și subtilă de a face o schimbare în atmosfera încăperii.

produse premium

Blaturi pentru baie albe

Îmbunătățiți un spațiu mic cu blaturi albe. Un truc obișnuit în rândul designerilor de interior care doresc să îmbunătățească spațiul unei băi mici este să se bazeze pe culori deschise care fac spațiul să pară mai mare. Una dintre cele mai bune modalități de a realiza acest lucru este să folosești  blaturi pentru baie albe alături de alte nuanțe deschise în tot spațiul. Culorile deschise sunt ideale pentru a face o baie mică să pară mai mare, dar oferă și o mulțime de avantaje vizuale.

Însă dacă spațiul din baie nu reprezintă o problemă pentru care alegeți culorile deschise, noi vă propunem și alte culori de blaturi pentru baie. Taurus Terazzo Dark este doar un exemplu pe care vi-l oferim, fiind o piatră de quartz care nu numai că va face ca baia ta să arate grozav,  dar se va îmbina cu orice tip de design preferați. Această nuanță este una iubită persoanele care vor să adauge un strop de eleganță în baia lor modernă.

Concluzii – amenajare baie modernă

Indiferent de stilul dorit, te poți baza pe noi pentru cele mai bune blaturi de pe piață pentru o amenajare baie modernă. Chiar dacă dorești să creezi o baie predominant din quartz compozit sau ceva mai subtil, cum ar fi doar o chiuvetă sau un blat, cu siguranță vom realiza produsul ideal ție. Când analizezi opțiunile de blaturi pentru baie, nu uita că trebuie să te gândești atât la culoare, cât și la materialul din care vor fi produse. 

blat din quartz compozit

Dacă ești interesat de mai multe detalii despre quartzul compozit, avantajele și dezavantajele lui, îți las aici un articol pe subiect: Avantajele și dezavantajele unui blat din cuarț.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page