Acasă | Blog | Idei de amenajare birou acasa

Idei de amenajare birou acasa

Conținutul articolului

În aceast articol vom discuta despre câteva idei de amenajare birou acasă. Pe lângă faptul că mulți dintre părinți lucrează de acasă, multe familii se confruntă acum cu școala online a copiilor și cu necesitatea unui loc liniștit pentru ca cei mici să își facă temele.

Un birou pentru dvs. poate funcționa la fel de bine și ca birou pentru temele copiilor.

În loc să aveți mai multe birouri care să ocupe spațiu, poate fi instalat un birou mai eficient, mai lung, încorporat, care să aibă spațiu și pentru copii.

Încă de la începutul pandemiei și al restricțiilor aferente, un birou la domiciliu a devenit un lucru esențial pentru cei mai mulți oameni. În timp ce un birou simplu, clasic, este potrivit pentru unii, alții au nevoie de o suprafață de lucru mai mare.

Oricare ar fi nevoia, trebuie să luați în considerare câteva idei de amenajare pentru birou acasă ca să obțineți exact ceea ce vă doriți. O opțiune destul de economică ar fi un blat simplu cu spațiu deschis dedesubt. Sau poate aveți multe lucruri și vă doriți dulapuri la birou. Această alegere depinde foarte mult, într-adevăr, de gusturile și bugetul dvs.

blaturi din quartz

Integrarea biroului în designul locuinței

Înainte de a ajunge la designul biroului, trebuie să luați în vedere și spațiul locuinței dvs. ca întreg. Indiferent dacă adăugați un birou încorporat în scopul de a fi folosit ca loc de muncă pentru adulți ori fie pentru locul de teme al unui copil, există câteva detalii care trebuie rezolvate înainte de orice schimbare.

Începeți cu împărțirea spațiului și vizualizați cum va arata încăperea după noile schimbări. Creați un desen al spațiului sau chiar o schiță simplă pe hârtie milimetrică, unde să apară ușile, ferestrele și orice lucru fixat permanent și care nu poate fi mutat. După aceea veți vedea exact spațiul cu care puteți să lucrați și să integrați noile modificări de amenajare birou acasă.

Când faceți probele încercați să nu scăpați din vedere detaliile importante și lucrurile care vor fi ulterior incluse, precum: rafturi/dulapuri pentru documente, rechizite (în cazul în care veți împărți biroul cu cel mic), scaune, lămpi, monitoare.

Asigurați-vă că aveți suficient loc de desfășurare pentru modul în care doriți să utilizați spațiul ales de dvs.

blat din cuart

Dimensiuni importante de știut

Ideile pentru instalarea unui birou chiar la tine acasa pot fi multe, însă este necesar să luați în calcul toate amănuntele atunci când vreți să aveți la domiciliu un birou practic, dar și potrivit pentru personalitatea dvs. Iată cele mai importante dimensiuni de care trebuie să țineți cont când vă hotărâți pentru amenajare birou acasă:

Poziționarea biroului

Când alegeți locul biroului, lăsați cel puțin 30 cm de la marginea din față a blatului până la spatele scaunului. Acest lucru vă va permite să intrați și să ieșiți de la birou. Adăugați un minim suplimentar de spațiu de 36 cm pentru trecerea prin spatele scaunului.

Înălțimea blatului de birou

Majoritatea scaunelor de birou au o înălțime a scaunului de 16 cm – 22 cm, ceea ce plasează înălțimea ideală a blatului de birou în jur de 30 cm. Cu toate acestea, această înălțime poate fi incomodă pentru persoanele mai scunde sau mai înalte decât media obișnuită, deci este posibil să vă doriți să reglați înălțimea la o dimensiune mai ergonomică.

Spațiile de lucru

Dacă mai multe persoane vor folosi biroul, va trebui să oferiți spațiu adecvat între zonele de lucru. Cel puțin o zonă de lucru ar trebui să aibă o lungime de 48 cm pentru a evita senzația de aglomerare, însă 60 cm sau mai mult este o alegere mult mai bună. Spațiile pentru teme pot fi distanțate puțin mai aproape, să zicem în jur de 36 cm, dar asta ar putea duce la conflicte între copii deoarece inevitabil vor atinge lucrurile celuilalt.

Dulapurile

Dulapurile standard pentru blaturile clasice au o înălțime de 36 cm și vor fi prea înalte pentru a potrivi unui birou încorporat. Căutați dulapuri portivite cu înălțimea biroului care au o înălțime de aproximativ 28 cm, sau achiziționați dulapuri personalizate la comandă, pentru a fi siguri că se potrivește.

Orice ați alege, fiți siguri că veți găsi idei de amenajare pentru birou acasă pentru a vă pune în practică preferințele.

cuart compozit

Lungimea biroului

Pentru a evita îmbinările pe o placă lungă de blat pentru birou, țineți minte lungimea maximă a plăcii pentru un fiecare material. Blaturile din piatră naturală și piatră prelucrată sunt limitate la aproximativ 10 m. Blaturile din plastic laminat pot fi puțin mai lungi la 12 m. Fabricanții pot face o treabă destul de bună disimulând îmbinările, dar uneori este mult mai bine să le evitați complet.

Materialul pentru blat

Cuarțul a fost dintotdeauna un material preferat pentru proiectele din bucătărie și baie, pentru blaturi, mese, insule și altele. Acum acest material a trecut la alt nivel și schimbă complet aspectul birourilor moderne. Oamenii preferă din ce în ce mai des un aspect elegant de cuarț pentru biroul de acasă. Cuarțul se găsește într-o multitudine de culori ce vor fi pe placul oricui.

Cu toate că există o mulțime de mituri despre quartzul compozit, multe dintre ele nu sunt adevărate.  Alegeți cu încredere acest material pentru proprietățile lui antibacteriene, rezistența la pete, durabilitate și întreținerea minimă pe care o necesită.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page