Acasă | Blog | Blat de baie din quartz compozit

Blat de baie din quartz compozit

blat de baie din quartz

Designul băii a suferit multe schimbări în ultimii 20 de ani. În timp ce mai demult baia era doar o cameră mică care era considerată exclusiv funcțională, acum este o zonă mult mai spațioasă, care poate avea multe utilizări. În acest articol vom detalia câteva informații despre importanța unui blat de baie din quartz.

Astăzi oamenii își folosesc baia nu numai pentru a se pregăti pentru ziua care a început, ci și pentru a se relaxa la sfârșitul acesteia. Asta înseamnă că tot ceea ce există în baie trebuie să servească mai multor scopuri. Mobila și accesoriile trebuie să fie ușor de îngrijit, să funcționeze conform așteptărilor, să îmbunătățească experiența și să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual în același timp.

Proprietarii au o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de a amenaja zona de baie. Noi ne vom opri asupra unui obiect important care nu trebuie uitat, și anume: blat de baie din quartz. Suntem de părere că dintre numeroasele opțiuni, numai un blat de baie din quartz îndeplinește toate nevoilor actuale ale băii, făcând quartzul compozit alegerea ideală pentru acest spațiu.

Beneficiile quartzului compozit în baie

blaturi din quartz

În timp ce băile nu par că au aceleași nevoi pe care le au bucătăriile, blatul de baie din quartz trebuie să fie unul durabil. Băile sunt în constant umede. Apa de la chiuvetă va stropi mereu pe blat, în timp ce umiditatea din cadă sau duș va umple camera de aburi.

Folosirea unui blat neporos precum quartzul înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la etanșarea materialului împotriva absorbției umidității. În timp ce lucruri precum cosmeticele, pasta de dinți, produsele de styling sau căldura de la ondulator pot dăuna blaturilor din diferite materiale, în cazul quartzului acesta nu este deloc afectat.

Quartzul este, de asemenea, foarte personalizabil. Indiferent dacă doriți un blat curbat, un blat care pare că plutește, un blat în formă de chitară sau orice alt aspect, quartzul poate fi modelat pentru vă îndeplini dorința.

Băile sunt în multe dimensiuni și stiluri diferite. Indiferent dacă spațiul este contemporan sau clasic, există o culoare de blat din quartz care se va potrivi:

1. Alb pe alb

Albul este una dintre cele mai populare culori pentru baie. Oferă senzaţia de curat, proaspăt și permite introducerea unei varietăți de culori de accent prin prosoape și covorașe de baie. Un blat de baie din quartz alb cu câteva detalii gri în materia, precum Noble Supreme White, este alegerea perfecta atunci când vrei să rămâi la un design simplu.

2. Curat și modern

Dacă te atrage ideea unei băi albe pentru aspectul clar și curat, un blat alb strălucitor, fără detalii de altă culoare, precum Crystal Polar White, este completarea ideală a spațiului. Orice altă culoare ai alege să mai folosești în baie se va potrivi perfect, căci albul merge cu orice, nu-i așa?!

quartz compozit

3. Alb-negru

Băile alb-negru au un aspect foarte clasic, care se potrivește bine cu o varietate de stiluri arhitecturale. În acest caz, un blat alb strălucitor este alegerea ideală, deoarece nu va introduce alte culori în cameră. Folosind un blat din quartz, nu există șansa să se păteze sau să se murdărească, astfel că veți avea mereu un contrast imaculat.

4. Blat fără picior de susținere

Dacă aveți nevoie de spațiu pe blat, dar nu aveți neapărat nevoie de o chiuvetă completă, un blat fără picior de susținere poate fi alegerea perfectă.

Acest tip de blat fac camerele să pară mai mari, deoarece puteți vedea podeaua de sub ele, creând o iluzie optică care dă senzaţia că spațiul este mai mare decât este. Pentru o astfel de baie modernă vă propunem un blat de baie din quartz negru, precum Taurus Terazzo Dark, care va atrage toate privirile.

  1. Nuanțe de gri

Băile cu multe nuanțe de gri sunt foarte actuale, la modă. Griul este neutru și poate avea un subton cald sau rece.

Un subton cald care să vină din podeau acestei încăperi permite accesoriilor aurii să iasă în evidență. Găsiți echilibrul ideal pentru baia voastră și achiziționați ceea ce vă place.

design baie moderna

6. Design cald

Multe băi formale se bazează pe tonuri calde și finisaje în aceleași subtonuri pentru a face spațiul să arate primitor. Noi va propunem Noble Arco, o piatră de culoare bej cu o rezistență ridicată la zgârieturi, pete și caldură pentru umn blat de baie din quartz. Se potrivește foarte bine în băile luminoase cu mobila albă ori în culori de lemn natural.

blaturi din quartz

Un blat de baie din quartz este frumos, durabil și completează multe stiluri și modele diferite. Indiferent dacă doriți ceva îndrăzneț sau subtil, quartzul vă poate oferi ceea ce doriți. Luați în considerare quartzul pentru blatul din baie pentru a obține baia perfecta din toate punctele de vedere.

Personalizați baia după bunul plac, alegeți ce vă face fericiți și nu renunțați până nu obțineți baia perfecta pentru voi. Nu este greu, trebuie doar să începeți! Suntem siguri că nu veți regreta alegerea unui blat atât de bun, fiind un material extrem de durabil și rezistent. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0735 425 055

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page