Acasă | Blaturi din quartz compozit

Blaturi din quartz compozit

Quartzul este un mineral dur care după fuzionarea cu o rășină specială este utilizat sub denumirea de quartz compozit în fabricarea blaturilor de multe decenii. Acesta este unul dintre materialele premium preferate de clienți atât pentru realizarea blaturilor de bucătărie, cât și de baie.

Despre Quartzul Compozit

Quartzul este un mineral dur care după fuzionarea cu o rășină specială este utilizat  sub denumirea de quartz compozit în fabricarea blaturilor de multe decenii. Acesta este unul dintre materialele premium preferate de clienți atât pentru realizarea blaturilor de bucătărie, cât și de baie.

Când vine vorba de blaturi din quartz compozit sunt, fără îndoială, cea mai durabilă opțiune pentru bucătăria sau baia dvs. Materialul este, de asemenea, unul dintre cele mai atrăgătoare ca aspect deoarece se găsește într-o varietate de culori și modele.

Culori de blaturi din Quartz Compozit

Selectarea culorii ideale pentru blaturi din quartz compozit este de obicei o sarcină grea pentru multe persoane. Alegerea unui model pentru blatul de bucătărie poate fi copleșitoare datorită faptului că materialul se găsește într-o multitudine de nuanțe și culori.

Dulapurile și blaturile potrivite în aceeași culoare sunt cu siguranță cea mai ușoară cale. De exemplu, dacă aveți dulapuri bej, un blat într-o nuanță tot de bej ar face să pară o unitate continua, frumos conturată. Cu toate acestea, dacă ați ales culori puternice pentru dulapurile dvs., în anumite situații, o culoare la fel de puternică pentru blatul dvs. poate părea copleșitoare.

Dacă nu aveți deja o idee despre culoarea pe care o doriți, noi vă putem ajuta să o alegeți pe cea potrivită designul de bucătărie la care visați.

Îngrijire blaturi din Quartz Compozit

Atunci când vă gândiți să investiți în blaturi din quartz compozit pentru bucătăria sau baia dvs. vă interesează, pe lângă alte aspecte, și cât de greu se curăță. Venim cu o veste bună: acest material se întreține foarte ușor și nu necesită prea multe produse de curățenie.

Iată pașii pentru îngrijirea de rutină:

 • 1. Folosiți un material fin sau un burete și înmuiați-l într-un amestec de apă caldă și detergent de curățare blând pentru a șterge petele lăsate de alimente sau băuturi.
 • 2. În cazul în care murdaria s-a întărit deja pe blat, vă recomandăm să o îndepărtați printr-o ușoară răzuire cu un cuțit care NU este ascuțit pentru a nu deteriora blatul.
 • 3. Pentru a scăpa de grăsimea prinsă pe blatul dvs. utilizați o lavetă îmbibată cu un degresant blând. Asigurați-vă că soluția nu conține înălbitor deoarece acest lucru vă va deteriora blatul din quartz. Dacă doriți să utilizați șervețele dezinfectante, acestea trebuie să fie, de asemenea, fără înălbitor. După toate acestea, ștergeți suprafaţa cu un burete sau o lavetă îmbibată în apă.

Avantaje

 • Calitate premium
 • Durabilitate
 • Rezistență la apă și pete
 • Întreținere ușoară
 • Material igienic
 • Design natural

Dezavantaje

 • Mai scump decât alte materiale
 • Material greu
 • Sensibilitate la căldură foarte ridicată
 • Ideal doar pentru interior

De ce să alegi blaturi din Quartz Compozit ?

Când vine vorba de blaturi, există o mulțime de opțiuni, dar quartzul compozit este materialul preferat de mulți oameni atunci când vine vorba de rezistență, durabilitate și stil.

Atunci când alegeți un blat, trebuie să fiți sincer cu privire la cât de multă muncă sunteți dispus să depuneți pentru îngrijirea lui. Unele materiale necesită o îngrijire mai specială, însă când vine vorba de blaturi din quartz compozit tot ce trebuie să faceți este să-l ștergeți cu puțină apă caldă și un detergent delicat.

După cum am menționat mai sus, nu este nevoie să-l tratați cu substanțe chimice dăunătoare, și, de asemenea, pentru că este non-poros și non-absorbant, nu va absorbi lichide din alimentele crude sau preparate care pot adăposti bacterii dăunătoare.

Deși nu susținem investițiile în exces, aceasta este o investiție pe care o recomandăm. Va face diferența! Blaturile sunt suprafețe de lucru care tind să-și arate vârsta după un timp, dar pentru că quartzul este atât de durabil, va arăta ca nou pentru mult mai mult timp decât alte materiale.
© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page