Acasă | Blog | Idei de bucătărie albă modernă în 2022

Idei de bucătărie albă modernă în 2022

blat din quartz compozit

Designul clasic nu iese niciodată din tendințe, la fel și o bucătărie albă modernă. Deși fiecare an vine cu noi stiluri, culoarea albă își va găsi întotdeauna locul în bucătărie. Pe lângă faptul că luminează încăperea, spațiul pare a fi curat și revigorant datorită efectului dat de alb. Această culoare se potrivește oricărui stil și preferință, fiind integrată în diverse modele de bucătărie.

O culoare, multe beneficii. Adoptă cele mai recente idei de design acestei culori și va menține bucătăria la modă pentru o lungă perioadă de timp. Pentru asta v-am pregătit o listă cu cele mai bune idei de încercat în 2022 care vă vor garanta o bucătărie modernă pentru mulți ani. Hai sa începem!

Dă-i o nouă viață bucătăriei tale

Două idei de schimbare de succes: alb pentru dulapuri și quartz compozit pentru blat sau panou antistropi. Nimic nu poate arăta mai bine decât această combinație. Chiar și cea mai mică porțiune de quartz alb din bucătăria ta va aduce mai multă eleganță încăperii. În plus, această combinație poate fi aplicată atât unui stil tradițional, cât și contemporan. Oricum ați alege să faceți schimbarea, cu siguranță un blat din quartz alb precum Crystal Absolute White își va îndeplini scopul și va oferi un strop de prospețime și luminozitate bucătăriei.

Eleganță printr-un singur detaliu

Îmbogățiți-vă bucătăria cu detalii metalice care se vor potrivi de minune pe un fundal alb. Anul acesta printre cele mai populare culori metalice se numără: auriul, alama și oțelul, care promit să rămână în tendințe pentru o lungă perioadă de timp. Este un lucru știut că albul se poate combina foarte bine cu majoritatea materialelor, în special cu cele brute, care sporesc efectul acestei culori. În plus, integrarea metalelor într-o bucătărie albă modernă va aduce noi surse de lumină care reflectă, și vor adăuga strălucire bucătăriei dumneavoastră.

bucatarie moderna

Adaugă textură materialelor inspirate din natură

blat de bucatarie din cuart

Tendințele actuale demonstrează că în fiecare an moda se apropie de natură. Vă sugerăm să le integrați într-o bucătărie albă modernă, deoarece nimic nu poate completa o culoare așa cum o face natura.

În acest sens, luați în considerare elementele asemănătoare cu piatra. De exemplu, puteți alege un tavan din beton. Trebuie remarcat faptul că o astfel de opțiune poate arăta ca un tavan neterminat, ceea ce este pe de-o parte corect. Scopul este de a seta un efect brut care sa adapteze o bucătărie la un stil contemporan. Această alegere nu se potrivește fiecărei preferințe, dar este o schimbare importantă dacă îți surâde ideea și vrei o modificare într-o bucătărie albă modernă.

Pentru un efect similar luați în considerare un panou antistropi asemănător cu piatra. În ambele cazuri, combinația perfectă de alb și gri va crea un ambient echilibrat și va oferi încăperii dumneavoastră un aspect de bucătărie albă modernă.

Constrast pentru un rezultat armonios într-o bucătărie albă modernă

Prima combinație de culori care ne vine în minte pentru culoarea alb este negrul. Asta nu înseamnă că trebuie să aveți elemente alb și negru în mod egal. Dimpotrivă, alege albul pentru mai multe elemente și negru doar pentru detalii, precum feronerie sau scaune.

Cantitatea mică de negru dintr-o bucătărie albă modernă, mai ales dacă este mată, va umple spațiul într-un mod delicat. Acest lucru demonstrează cum combinația populară de alb și negru capătă un aspect cu totul nou atunci când se se fac alegerile potrivite. 

blat din quartz compozit

Simplitatea este cheia perfecțiunii

Tendințele se pot schimba în fiecare an, dar unele aspecte continuă să domine pentru totdeauna, cum ar fi simplitatea. Nu va înceta niciodată să fie în topul celor mai populare idei de amenajare a unei bucătării contemporane.

Luați în considerare o cantitate minimă de detalii și culori complementare. Evitați mânerele dacă este posibil și chiar și dulapurile superioare pentru a crește efectul simplității dintr-o bucătărie albă modernă. O astfel de alegere va aduce în mod constant un aspect echilibrat. Se știe că designul interior ne influențează la nivel emoțional. Astfel, o bucătărie minimalistă va adăuga armonie rutinei tale zilnice.

Asocieri pentru o bucătărie albă modernă

Aduceți o nouă pată de culoare în bucătărie pentru a însufleți spațiul dacă doriți să aveți un mediu mai confortabil. Este ușor de pus în practică dacă optați pentru culori potrivite cu albul. De menționat că opțiunile pe care vi le vom prezenta, vor fi în tendințe pentru o lungă perioadă de timp, deoarece efectul lor este întotdeauna binevenit într-o bucătărie.

Gri neutru – deoarece se potrivește perfect culorilor neutre și chiar le subliniază în loc să estompeze imaginea. Noi va propunem un blat de bucătărie din quartz compozit Crystal Nevada, care va contura frumos bucătăria.

Albastru regal – întotdeauna o opțiune perfectă pentru a adăuga eleganță bucătăriei tale, în special pentru un stil tradițional;

Verde smarald – pentru a completa dulapurile albe în cel mai frumos mod posibil;

Roz pal – pentru a atenua nuanțele reci ale unei bucătării complet albe.

Este de remarcat faptul că aceste culori pot fi aplicate unor elemente precum panoul antistropi, vopseaua de perete, dulapuri inferioare sau alte accesorii, cum ar fi scaunele (dacă spațiul de luat masa face parte din aceeași încăpere).

blat de bucatarie din cuart compozit

Alb, nimic mai mult, nimic mai puțin

Probabil cea mai ușoară, dar perfectă și atemporală idee este să faceți totul alb. Luați în considerare blaturile de bucătărie albe, precum Crystal Polar White sau Noble Supreme White, pentru o încăpere cu aspect proaspăt și curat. Promitem bucătărie albă modernă estetică. Gândește-te de două ori înainte de a lua în considerare o bucătărie complet albă, deoarece nu este pentru toată lumea. Dar odată ce te-ai hotărât să mergi pe această cale, pregătește-te să acorzi o atenție deosebită suprafețelor care se pătează ușor. Cu toate acestea, fii sigur că rezultatul obținut nu poate fi depășit de alte tendințe.

Poate că vă întrebați ce poate lumina mai mult locul decât culoarea albă în sine. De fapt, există un element care poate arunca o altă perspectivă asupra unei bucătărie albă – iluminatul. Trebuie remarcat faptul că anumite tonuri ale luminii pot afecta felul în care arată bucătăria dumneavoastră. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare subtonurile reci pentru a avantaja o bucătărie albă modernă. 

quartz compozit

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page