Acasă | Blog | Bucătărie colorată pentru toate stilurile

Bucătărie colorată pentru toate stilurile

Compoziția culorilor din interior face dintr-o bucătărie colorată o capodoperă a artistului care se inspiră din miezul sufletului lui.
Ne pronunță empatic nevoile, stările de spirit și ne spune povestea vieții prin expunerea culorilor.

Culorile joacă un rol mult mai important în viața noastră decât ar părea la prima vedere. Ele nu sunt doar un spectru larg de nuanțe diferite, ci reflectă și personalitatea noastră. Alegând o bucătărie colorată, comunicăm lumii cum suntem, valorile și atitudinile noastre.

Efectul culorilor asupra emoțiilor și experiențelor noastre este evidențiat de divizarea lor în culorile neutre, încurajatoare și liniștitoare. Alegerea nuanțelor și gradul de saturație ar trebui să fie în concordanță cu nivelul activităților noastre într-un anumit mediu.

Bucătăria – „inima casei”

Bucătăria este numită pe bună dreptate inima casei și de aceea ar trebui să îi acordăm timp și îngrijire corespunzătoare. Este un spațiu plin de energie pozitivă, povești și mâncare delicioasă, care a devenit punctul central al vieții noastre de zi cu zi.

În acest paradis al aromelor și gusturilor, întreaga familie se adună pentru a împărtăși experiențe la o ceașcă de cafea sau la o masă bună, bucurându-se de momentele petrecute împreună. O bucătărie colorată este un loc vibrant de viață și energie în care se pot utiliza culori mai aprinse, cum ar fi roșu, galben sau chiar portocaliu.

Stabilirea culorilor din spațiul bucătăriei ar trebui să reflecte în primul rând natura, caracterele și atitudinile noastre față de viață. Cel mai bun indicator al tendințelor este propriile noastre alegeri.

Cantitatea de lumină și dimensiunea sunt alte aspecte care ar trebui luate în considerare în alegerea culorilor potrivite. În bucătăriile mai mici se preferă nuanțe mai deschise, susținute în mod ideal de lumina naturală, care mărește vizual spațiul. Elementele de dimensiuni mai mari sub forma electrocasnicelor sau alte accesorii pentru casă se vor îmbina frumos în acest spațiu.

Pofta bună cu „roșu”

Culorile sunt ca niște vrăjitoare puternice. Îmbunătățesc pofta de mâncare, energizează corpul, ridică starea psihicului și chiar ne convinge mintea că există o temperatură a camerei mai mare decât este de fapt. Multe cine de familie se transformă în discuții plăcute între părinți și copii. Relația copiilor cu mâncarea poate fi schimbată prin utilizarea elementelor roșii, care ca o poțiune magică, pot stimula pofta de mâncare. Preparatele vor avea pur și simplu un gust mai bun într-o bucătărie colorată.

Acordați emoție într-o bucătărie colorată

Culorile poartă cu ele o vibrație care influențează diferit pe toată lumea. Trebuie să-ți găsești propriile preferințe și gusturi în materie de culori. Închide ochii și fii creativ cu o bucătărie colorată. Să nu îți fie frică să amesteci și să combinați culorile și nuanțele din bucătărie. Vei reorganiza un spațiu unic cu amprenta personalității tale care va devein capodopera ta!

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro