Acasă | Blog | Bucătărie neagră

Bucătărie neagră

Bucătărie modernă neagră

Bucătăriile albe sunt un clasic. Dar chiar acum, proprietarii de case de pretutindeni sunt îndrăgostiți de designului deosebit de elegant al unei bucătării negre. Pe măsură ce mai trece o zi, tot mai mulți oameni fac alegerea să adopte această modă de bucătărie modernă neagră. Nu este atât de ciudat pe cât pare să ai o culoare puternică în bucătărie. De fapt, există o mulțime de modalități distractive și simple de a introduce negrul în paleta de culori a bucătăriei tale.

Avantajele unei bucătării negre

O bucătărie neagra este, prin natura ei, o alegere mai dramatică deoarece este o culoare care iese în evidență și care cere să fie remarcată, iar acesta chiar poate fi un avantaj. Un alt avantaj este că negrul se îmbină frumos cu fiecare stil. Indiferent dacă treceți la un stil tradițional sau înclinați spre unul modern, negrul va face ca totul să arate bine. Dacă sunteți în căutarea unei bucătării sofisticate într-o culoare atrăgătoare, negrul este o opțiune de luat în considerare.

Provocările unei bucătării negre

Cea mai mare provocare cu o bucătărie care are mult negru este că poate face spațiul să pară mai mic, ceea ce nu dorește nimeni pentru propria bucătărie.

În timp ce suprafețele albe reflectă lumina, negrul o absoarbe. Acest lucru înseamnă că, dacă bucătăria ta are puțină lumină naturală, ar trebui să suplimentați cu o lumină artificială mult mai puternică. Secretul pentru o bucătărie modernă neagră este iluminare adecvată și puternică. Discută cu designerul tău pentru a-ți da seama cât de mult negru vrei să ai în bucătărie și de câtă lumină naturală și artificială vei avea nevoie.

bucatarie moderna neagra
bucatarie neagra eleganta

Obiecte decorative negre în bucătărie

Accentele sunt o parte importantă a oricărui spațiu. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a introduce culori și a obține stilul pe care îl dorești fără a face schimbări majore cum ar fi blaturile și dulapurile, care sunt mai costisitoare. De exemplu, puteți alege vase decorative pe care să le amplasați pe pervazul ferestrei, împreună cu câteva accesorii negre.

Vopsește un perete negru

Un perete este ca o pânză goală – puteți face orice doriți cu el. Asta include și vopsirea lui cu negru. Un perete negru poate transforma complet bucătăria, poate deveni un loc minunat pentru fotografii, rafturi deschise în culoarea lemnului natural sau orice altceva care se potrivește stilului tău.

Insula de bucătărie

Petreci mult timp găsind pe insula de bucătărie? Acest obiect este o parte importantă a bucătăriei pentru mulți oameni. Dar atunci când vă gândiți la materiale și culori, nu uitați să-I acordați și negrului o șansă, ar putea să vă surprindă! O insulă neagră poate adăuga cantitatea perfectă de negru în bucătărie pentru a o face diferite într-un mod pozitiv.

bucatarie neagra eleganta

Dulapurile

Dulapurile negre pot fi atracția încăperii atunci când sunt în contrast cu pereți și blaturi mai deschise la culoare, dar nu numai. Orice culoare ați avea pe pereți sau pe blaturi, se vor îmbina de minune. Aceasta este frumusețea lor – chiar se potrivesc cu orice!

Blaturile închise la culoare

Un blat negru este o opțiune excelentă dacă cauți mai mult decât un accent într-o bucătărie modernă neagră. El adaugă un aspect elegant și luxuriant oricărui spațiu și sunt un adevărat avantaj dacă doriți o temă alb-negru. De asemenea, vin într-o mare varietate de modele, cu diferite inserții și detalii printre ele, precum: Poetic Black, Gobi Black sau Taurus Terazzo Dark din quartz compozit. Cu siguranță veți găsi modelul dorit pentru bucătăria la care visați.

Poetic Black - matt only cuart compozit
blaturi pentru bucatarie
quartz compozit
blat din quartz negru

Bucătăriile complet negre

Pentru unii oameni, este totul sau nimic. Atunci intră în joc bucătăria complet neagră și, cu designul și materialele potrivite, poate fi absolut uimitoare.

Dacă sunteți interesat să creați o bucătărie complet neagră, vă recomandăm să adăugați multă lumină (naturală sau artificială) și să includeți câteva materiale reflectorizante (cum ar fi un frigider cu finisaj metalic). Acest lucru vă va ajuta să aveți o bucătărie care să nu arate sumbră. Cu modificările potrivite va arăta luxuriantă și sofisticată și va fi admirată de oricine pășește la voi acasă.

Sunteți pregătiți să începeți să vă creați noua bucătărie modernă neagră mult dorită? Suntem siguri că veți obține un rezultat cu totul deosebit. Aveți încredere în propriile alegeri și cu pasiune veți crea un spațiu care va fi admirat de toți membrii familiei. Mult succes!

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro