Acasă | Blog | Bucătărie tradițională

Bucătărie tradițională

Bucătărie tradițională

bucatarie traditionala

 Trendurile pentru amenajarea bucătăriei vin și pleacă, dar pentru acele persoane care iubesc un stil clasic, o bucătărie tradițională este alegerea perfectă. Bucătăriile tradiționale în care predomină culorile lemnului natural și a elementelor naturale rămân un stil dorit pentru mulți oameni care îți amenajează noua locuință. Acest stil poate aduce influențe rustice și vechi, dar senzația generală pe care o transmite spațiul este caldă, familiară și primitoare.

stil vintage

Ce face o bucătărie să fie tradițională?

Stilul tradițional al unei bucătării este unul cu detalii specifice care creează un aspect atemporal. Caracteristicile arhitecturale oferă o notă elegantă și luxuriantă.

Bucătăriile tradiționale sunt adesea caracterizate de dulapuri din lemn cu sau fără uși de sticlă, blaturi masive și podele din lemn într-o culoare naturală. Importante sunt si finisajele alese pentru bucatarie, deoarece sunt utilizate pentru a oferi ideea unui aspect învechit.

Zona pentru a lua masa este, cel mai adesea, o masă cu scaune din lemn. Acest lucru adaugă o atmosferă confortabilă camerei.

Elemente pentru o bucătărie tradițională

Există mai multe elemente care constituie o bucătărie tradițională. Persoanele care doresc să schimbe designul bucătăriei lor cu unul tradițional ar trebui să ia în considerare următoarele detalii: materiale naturale, dulapuri, feronerie, blatul, electrocasnicele, faianța, chiuveta, pardoseala.

 Pe lângă clasicul lemn din bucătăriile tradiționale se folosesc adesea și alte materiale naturale, precum quartzul compozit utilizat pentru blat, masă sau chiar insula din mijlocul încăperii.

Dulapurile

Modelul și culoarea unui dulap în bucătărie poate avea un impact important asupra modului în care arată încăperea. Dulapurile dintr-o bucătărie tradițională pot fi într-o multitudine de modele și texturi și se pot alege dintr-o varietate de culori. Dulapurile înalte până în tavan sau cele cu uși din sticlă au un aspect caracteristic pentru bucătăriile tradiționale. Balamalele de pe dulapuri pot fi din bronz, argint sau alamă antică pentru a completa stilul pe care îl doriți.

Blatul

 Blaturile dintr-o bucătărie tradițională pot fi din quartz compozit pentru a rezista foarte mult timp și se pot alege într-o culoare caldă precum: Crystal Royal, Noble Arco sau Noble Carrara. Culorile simple de bej, alb, crem, se potrivesc de minune într-o mulțime de combinații și, cu siguranță, vor transmite un aer vintage bucătăriei.

Hota

 O altă caracteristică care a devenit populară în bucătăria tradițională este hota. Ea pot fi făcută din piatră sculptată, metal ornamentat sau lemn. Hotele din cupru creează un aspect atemporal care îmbunătățește designul unei bucătării tradiționale. Hotele din alamă sunt, de asemenea, o alegere populară, deoarece sunt durabile. Aceste tipuri de hotă vin într-o varietate de forme, dimensiuni, materiale și finisaje.

blat de bucatarie

Chiuveta

Într-o bucătărie tradițională vei găsi o chiuvetă de dimensiuni mari comparativ cu una modernă. Aceste chiuvete mari vor fi completări perfecte pentru cei cărora le place să gătească, au mașini de spălat vase și le place să își lasă vasele să se adune înainte de a le spăla. Aceste chiuvete tradiționale sunt realizate dintr-o varietate de materiale, care includ următoarele: porţelan, fontă, cupru, fier, alamă.

Pardoseala

Pardoseala dintr-o bucătărie clasică poate fi acel lucru care va lega totul și va completa bucătăria mult dorită. Dacă există contrast între corpurile de iluminat și dulapuri, podeaua poate fi folosită pentru a le îmbina. Pentru o bucătărie mai mică, o podea într-o culoare neutră poate face camera să pare de dimensiuni mai mari. Pardoseala din lemn este un lucru obișnuit într-o bucătărie tradițională. Materialul pentru pardoseală ar trebui să fie la fel de atemporal și să ofere o atmosferă caldă la fel ca restul bucătăriei.

model vintage de chiuveta

O bucătărie tradițională este un design care a ajuns foarte popular și care atrage o mulțime de persoane care își doresc o schimbare pentru această încăpere în care petrec mult timp. Alegeți cu pasiune fiecare obiect care vă va transforma vechea voastră bucătărie în una tradițională, primitoare, care să rămână în inimile membrilor familiei pentru mult timp.

Nu vă lăsați descurajați de toate schimbările pe care trebuie să le faceți. Suntem convinși că rezultatul va fi pe măsura eforturilor și veți fi pe deplin mulțumiți de noul vostru loc preferat.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page