Acasă | Blog | COLȚUL DE CALM LA TINE ACASĂ

COLȚUL DE CALM LA TINE ACASĂ

Colțul de calm dintr-o locuință este necesar oricărei persoane. Anul acesta, mulți dintre noi am fost obligați să petrecem mai mult ca niciodată timp acasă. Deși este minunat să petreci timp cu familia, poate fi dificil să găsești spațiu doar pentru tine. Și dacă sunteți pe cont propriu, poate fi la fel de stresant să încercați să vă relaxați, mai ales atunci când liniile dintre viața profesională și cea de acasă devin din ce în ce mai neclare.

Cu toții trebuie să putem să ne oprim și să ne relaxăm, dar cum putem face asta când suntem blocați în casă? Aflați cum să vă creați propriul loc liniștit și în cel mai scurt timp, veți simți că tot stresul se topește.

Transformă un colț nefolosit

Cu toții avem acele locuri în casele noastre care sunt fie total ignorate, fie în care aruncăm lucruri de care nu avem nevoie. Poate fi un spațiu din hol, un dulap oarecare sau un colț al dormitorului. Alegeți un scaun confortabil, completat de un covor moale și o măsuță de mici diminesiuni și o lampă, și veți avea colțul de calm mult dorit. Acum, spațiul acelasa nefolositor este un loc unde poți sta cu o ceașcă de ceai și să-ți iei un moment doar pentru tine.

Creați un loc de lectură

Până în acest moment, am urmărit o mulțime de filme și seriale pe Netflix. Acesta este un moment minunat pentru lua romanul care stătea pe raftul dvs. adunând praf sau pentru a reînnoi un abonament la revista dvs. preferată. Lăsați puțin deoparte ecranul telefonului sau laptopului și obțineți-vă liniștea mult dorită citind. Creați un spațiu doar pentru acest lucru – locul nostru preferat este chiar lângă o fereastră, astfel încât să vă puteți bucura de vedere, precum și de ceva soare în zilele călduroase. Pur și simplu puneți un scaun comod în culoarea preferată sau construiți o bancă care să se potrivească chiar lângă pervaz. Adăugați și o pătură confortabilă și perne moi și bucurați-vă de cartea preferată și relaxați-vă.

Propriul spa la tine acasă

Mulți dintre noi constatăm că baia este singurul loc din casă în care putem avea liniște în orice moment. Deci, profitați la maximum de asta data viitoare când faceți o baie. Aprinde lumânări parfumate de care vă plac, puneți un pahar de vin sau o ciocolată caldă și scăpați de stresul din timpul zilei. Puteți petrece cât timp doriți în acest mini-spa – în plus, veți avea totul doar pentru voi, veți avea colțul de calm al vostru! Iar dacă sunteți curajoși, puteți să schimbați blatul din baie cu unul într-o culoare îndrăzneață și să creați o atmosferă potrivită dorințelor dvs.

Bucătăria viselor

Anul acesta, tot mai mulți oameni și-au găsit pasiunea pentru gătit. Pentru unii, crearea de capodopere culinare este o formă de terapie, o șansă de a fi cu adevărat prezenți în ceea ce fac și de a lăsa grijile să se îndepărteze. Fiindcă petreceți mai mult timp în bucătărie, este normal să transformați acest spațiu în ceva frumos. Dacă vă simțiți îndrăzneți, faceți o reinterpretare completă cu blaturi noi în diferite culori, o masa din quartz compozit sau chiar vopsirea mobilierului pentru crearea colțului de calm și pentru a schimba puțin stilul.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page