Acasă | Blog | 9 lucruri care se potrivesc unui design interior

9 lucruri care se potrivesc unui design interior

Chiar acum poate sunteți încântați să vă mutați într-un loc nou cu un design interior complet diferit de cel vechi. Așteptați cu nerăbdare provocările acestei noi schimbări. Poate că ați fost într-un singur loc de prea mult timp și încă mai lipsește un element în casa dvs. pentru a obține o satisfacție completă.

De regulă, nu credem în sfaturi universale și soluții versatile lipsite de unicitate, dar există și excepții. Lasă-te inspirat de o listă de nouă lucruri care se potrivesc fiecărui interior fără excepție.

Lemnul

Gândiți-vă la asta, chiar dacă bugetul este destul de strâns, acest lucru nu contează. Preferăm întotdeauna două luni doar cu pâine și apă ca să investim în ceva permanent mai degrabă decât o soluție rapidă și ieftină sub formă de materiale ieftine. Lemnul are farmec, nostalgie, compatibilitate și este un material tradițional și regenerabil care ne aduce înapoi la rădăcinile noastre, care poate ne ajută să păstrăm moștenirea pe care natura însăși ni-o oferă și să realizam un design interior deosebit.

Piatra

Puternică, durabilă, practică și frumoasă, piatra este un material natural autentic. Există câteva lucruri mai bune pe care ți le-ai putea dori în interiorul tău. Și versatilitatea sa se află în partea de sus a tuturor punctelor forte! O puteți folosi pe blaturile de bucătărie, pe mese, gresie, scări, pervazuri și, de asemenea, va ieși în evidență frumos în baie. Poate fi utilizată de la podea la tavan!

blaturi de baie

Textile

Covoare de zonă pe podea, perne pe canapea, perdele pe ferestre, o cuvertură de pat, toate acestea fac un design interior să prindă contur. Țesăturile adaugă un plus de comoditate și textură interiorului, făcându-l să pară exotic. Îl pot schimba, face confortabil și îl pot transforma din ceva simplu și obișnuit într-un loc deosebil, plin de căldură. Nimic altceva nu este la fel de ușor de schimbat. Dacă sunteți aventuros, îmbrăcați interiorul în stil ”provence” o jumătate a anului și în cealaltă jumătate în satin și catifea elegantă.

Plante și flori

Cel mai simplu mod de a fi aproape de natură chiar și în mijlocul unui oraș aglomerat este să-l aduci acasă. Nu este necesar să vă aruncați imediat în transformarea camerei de zi într-un fel de grădină botanică sau junglă. O plantă de apartament poate fi poziționată într-un colț, pusă pe pervazul ferestrei sau agățată în tavan va crea un design interior plăcut și vă veți simți mai confortabil acasă.

Lumânări

Focul creează în noi o senzație de căldură și securitate atunci când este folosit corespunzător. Dacă nu te numeri printre norocoșii cu șemineu propriu, te vei mulțumi cu lumânări aprinse. Urmărirea unei flăcări aprinse este foarte relaxantă și calmantă. Încercați să aranjați mai multe în mijlocul unei mese în diferite înălțimi și grosimi. Magia este garantată.

Contrast

Alb-negru, vechi și nou, un tot unificat cu o singură linie distinctivă de galben, de exemplu. Contrastele au funcționat întotdeauna bine pentru un design interior diferit. Pentru că un lucru unic poate ridica în mod miraculos întregul design al casei. Profitați de acest lucru acasă și jucați-vă cu propria creativitate și imaginație. Dezlănțuiți-vă imaginația și implicați cu calm copiii, care vor lărgi orizonturile propriilor idei.

Veioze

Iluminatul din tavan este foarte practic, dar atunci când vine vorba de a crea senzația unei case confortabile, lămpile de podea și lămpile de perete sunt jucătorii dominanți care joacă rolul principal în crearea unei atmosfere relaxate. Un con de lumină care urcă pe perete este asemănător unui foc aprins, deci nu este de mirare că vă veți simți mai bine într-un interior atât de luminat.

Ceva pe perete

Un tablou sau un grup de amprente și ilustrații, un raft, un ceas, o operă de artă sau o chitară lăsată de un bunic. Obiectele atârnate pe perete duc camera la nivelul următor, deoarece ocupă optic spațiul. Și nu în ultimul rând, indică gustul, stilul și interesele celor care locuiesc acolo. Nu vă fie teamă să vă arătați personalitatea și alegeți calm, pas cu pas. De exemplu, un poster pe perete și câteva fotografii atașate pot fi o idee foarte bună. Puteți începe să încadrați și să bateți cuie mai târziu.

Metal lucios

Surprinzător, elementele metalice mici pot sincroniza întregul interior în toate camerele. Presupunând că alegeți doar unul: cromul este potrivit pentru interioare foarte moderne, în timp ce cuprul și alama le confer o altă personalitate. Le puteți folosi pentru masă, mânere și ferestre, sau mici decorațiuni precum sfeșnice, boluri, cutii și rame pentru tablouri. Nu uitați că frumusețea stă în ochii privitorului, dar se realizează prin detalii!

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page