Cum să alegi masa potrivită?

Masa are, de fapt, propriul său spațiu. Poate fi un spațiu pentru conversații relaxate și conversații serioase cu familia și prietenii, un spațiu pentru crearea a ceva ce vă face placere. Masa poate fi doar o piesă de mobilier. Sau poate fi chiar o piesă care îți împărtășește viața, dorințele, bucuria și chiar grijile tale. Masa locuiește alături de tine pe măsură ce copiii tăi cresc și împărtășește cu tine toate evenimentele importante din viață. Dar cum decizi care e masa potrivită tie?

Există multe tipuri de mese. Prin urmare, prima întrebare  pe care ar trebui să o puneți ar fi: unde vrei sa asezi masa? În ce cameră din casa sau apartament aveți nevoie de această masă? În bucătărie? În birou? Ori în dormitor sau hol? Cât de mare ar trebui să fie? Care va fi scopul ei? Ai o familie mare sau ești singur? Ce material alegi? Dar marginile cum să fie? Ți-ar plăcea rotundă, dreptunghiulară, înaltă, joasă, mică, mare, lucioasă, mată, colorată, vintage sau nouă? Există o mulțime de detalii de luat în calcul atunci când alegi masa favorită, dar nu trebuie să fiți descurajați. Cu puțină răbdare și efort, veți avea produsul dorit.

Noi vă propunem un blat din cuarț compozit. Nu va fi un material ușor, dar va rămâne fixat în locul pe care îl veți alege și vă va oferi o senzație de încredere atunci când vreți să vă sprijiniți de masă. Gama largă de culori și nuanțele cuarțului vă asigură că veți găsi culoarea preferată. Singura problema ar putea fi că nu veți putea decide ce culoare alegeți.

 Blatul din cuarț pentru masă poate supraviețui aproape la orice. Se curăță foarte ușor, fără prea mult efort și bătăi de cap, doar cu un detergent blând și o lavetă moale. Durabilitatea cuarțului este una dintre cele mai importante atuuri ale sale. Blaturile din cuarț compozit au o rezistență ridicată la coroziune și la petele lăsate de soluțiile de curățare de întreținere, de lichide care pătează (cum ar fi  vinul roșu) și uleiuri.

Aflați aici ce alte avantajele mai au blaturile din cuarț compozit și de ce ar trebui să alegeți o masă din acest material.

cum alegi masa potrivita