Despre quartz

Blaturi de bucătărie din quartz compozit

Blaturile din quartz compozit sunt considerate a fi produse premium, vândute în principal în Nordul Americii și Europa preponderent ca blaturi de bucătării.

Quartzul este un material foarte durabil. Clienții apreciază în special întreținerea sa foarte ușoară, suprafața neporoasă și rezistența ridicată la bacterii, zgârieturi și temperaturi diferite.

O gamă largă de culori și modele oferă un număr foarte flexibil de opțiuni pentru combinarea quartzului compozit construit cu alte elemente interioare.

Printre componentele suprafețelor din quartz compozit regăsim în proporție de 93% quartzul, restul de 7% fiind fracțiuni de oglindă din sticlă și pigmenți de culoare.

Datorită materiilor prime atent selectate și tehnologiei originale de producție, blaturile din quartz compozit prezintă proprietăți excelente.

Echipa Blaturi de bucătării se aliniază standardelor secolului 21. Colaborăm cu cei mai mari producători și importatori de quartz din piață locală și externă. 

Quartzul compozit este singurul material pe bază de piatră din care se pot face chiuvete încorporate în blat, celelalte variante de montare a chiuvetei fiind pe blat sau sub blat. Nefiind un material termorezistent, chiuvetele nu pot avea decât linii drepte, nu și rotunjite. De asemenea, poate fi folosit pentru placări de pereți, pardoseli trepte, și nu în ultimul rând, glafuri.

 

blat din quartz negru

quarț și materii prime naturale

foarte rezistent la zgârieturi

foarte rezistent la pete și acid natural

foarte rezistent la apă

foarte rezistent la bacterii

potrivit pentru contactul cu alimentele

întreținere și curățare ușoară

uniformitatea și stabilitatea culorii

design unic

durabilitate lungă de viață

gamă largă de nuanțe și finisaje

varietate în utilizare, de la blaturi de bucătărie, de baie, la chiuvete și plăci de perete

Mai jos găsiți un tabel de comparații pentru materiale pentru a vedea de ce quartzul compozit este cel mai bun material pentru blaturile de bucătărie

Pentru a afla costul blatului tău dă click aici sau contactează-ne la 0732 416 498

Pentru cereri de oferte online îți stăm la dispoziție NON-STOP

Planificare

Este necesară o planificare minuțioasă pentru blaturile din quartz compozit. Vă stăm la dispoziție în acest sens pe tot parcursul proiectului dumneavoastră.

Garanție

Oferim garanție calității produselor
și serviciilor noastre

Servicii de calitate

Pentru blaturile de bucătărie din quartz compozit este esențial ca tot ceea ce ține de măsurătoare, producție și instalare să fie cât mai bine pus la punct.