Acasă | Blog | Idei de amenajare baie 2022

Idei de amenajare baie 2022

idei de amenajare baie 2022

Planifici o schimbare în casă și cauți idei de amenajare baie 2022? Înainte de a ajunge prea departe în procesul de planificare, ar putea fi util să știi ce tendințe au apărut de curând. Poți crea un spațiu modern și plăcut folosind elemente care vor fi cu siguranță un mare succes în anii următori.

Baia este un loc în care poți să faci un simplu duș sau să ai parte de un moment de profundă relaxare. Prin acest articol încercăm să te ajutăm cu câteva idei de amenajare baie 2022 pentru a fi pregătit de noua schimbare din locuința ta.

După ce ți-ai petrecut mare parte din ultimii doi ani acasă, să îți înfrumusețezi locuința a trecut de la ”ar fi o idee bună” la un lucru ”obligatoriu”. În timp ce bucătăria și biroul tău de acasă a beneficiat încă de la început de un tratament preferențial, este timpul să îți îndrepți atenția și către baie. Acest spațiu este o încăpere esențială pentru toți cei care locuiesc sub același acoperiș. Baia ta este gata de o actualizare la un spațiu mai elegant cu ajutorul paletelor de culori îndrăznețe, elementelor pământii și finisajelor de înaltă tehnologie.

Iată ideile de amenajare baie 2022 la care noi ne-am oprit:

Minimalismul

Dacă îți plac spațiile minimaliste, vei aprecia băile care vor fi în tendințe în viitorul apropiat. Minimalismul este foarte popular și probabil să rămână așa, astfel că nu există niciun motiv să exagerezi cu tot felul de detalii în baia ta. Când te gândești la minimalism, ia în considerare mobilierul care se îmbină cu restul spațiului. Culorile precum: nuanțele de lemn, albul și negru sunt adesea văzute în băile moderne de lux.

Nuanțele simple care nu se demodează sunt cea mai bună opțiune pentru acest an. Nu este vorba doar despre toalete, dușuri sau căzi. De asemenea, nu uita să te gândești și la accesoriile pentru baie. Pentru a te orienta spre stilul minimalist, alege, de exemplu, un robinet cu o formă dreaptă și într-o culoare de negru mat sau crom.

Dușurile duble

Singurul lucru mai bun decât un duș modern este un set de două. Dușurile duble au devenit la modă și sunt completarea perfectă pentru baia ta nouă sau cea renovată dacă ești în căutare de idei de amenajare baie 2022. Există câteva moduri prin care acest lucru poate fi realizat în spațiul tău destinat băii. Alege două dușuri separate fiecare cu spațiul lui propriu sau alege un duș mare cu capete de duș duble.

În timp ce actualizezi puțin spațiul de la duș, nu uita de toate accesoriile lui. Ia în considerare adăugarea unor capete de duș fixe sau încearcă un model flexibil pe care îl poți utiliza după cum dorești. Baia ta trebuie să fie un spațiu de relaxare deplină.

Chiuvete montate pe perete

Chiuvetele de baie vin în tot felul de forme, dimensiuni și configurații. Le poți obține în alb și negru, în tonuri de lemn și chiar în culori strălucitoare. Desigur, este esențial să decizi înainte dimensiunea, stilul și culoarea potrivită pentru baia ta, dar la fel de importantă este și modul în care este montată. Pentru 2022, cea mai elegantă opțiune este versiunea montată pe perete ce dă senzația de chiuvetă care plutește. Noi vă sfătuim să alegeți o chiuvetă cu blat de baie din quartz compozit deoarece este extrem de durabil și ușor de întreținut.

Spațiu ”umed”

Pe lângă alte idei de amenajare baie 2022, aceasta este una dintre modalitățile unice de a face cu adevărat o schimbare semnificativă. Adevărul este că băile pot fi greu de prevăzut, deoarece unele spații sunt menite să mențină umezeala, în timp ce altele trebuie să rămână uscate pentru a evita diverse probleme. O cameră care menține umezeala este un spațiul în care ai atât cada și cabina de duș, cât și chiuveta. Aceasta este o modalitate excelentă de a maximiza spațiul din baie și de a crea o baie ușor de îngrijit.

organizare spatiul baie

Tehnologia

Majoritatea dintre noi am ales să încorporăm tehnologia în viețile și casele noastre. Avem dispozitive de streaming pentru televizoarele noastre, telecomenzi pentru a deschide și închide garajul și Bluetooth pentru a reda muzică în orice cameră. Dar ce zici de introducerea tehnologiei în baie? Acest lucru face parte din sfaturile noastre pentru idei de amenajare baie 2022 care, cu siguranță, va impresiona orice invitat. Orice dispozitiv folosiți în alte camere, puteți să îl utilizați și în baie numai cu condiția să fie rezistent la apă. Chiar dacă ești o persoană extrem de precaută, băile sunt spații în care umezeala este constantă și trebuie să ții cont de acest lucru.

Detalii aurii

Auriul este o culoare luxoasă ce reușește să creeze un spațiu care emană eleganță și lux. Cu toate acestea, s-ar putea să te întrebi care este cel mai bun mod de a-l încorpora într-o baie. Există mai multe opțiuni aici. Lucrul grozav despre auriu este că completează o varietate de stiluri și reflectă lumina. În plus, culoarea este excepțională atunci când este folosită pe feronerie, cum ar fi pentru robinete, mânere de sertare de la dulăpioare și chiuvete. Combină-l cu nuanțe de cupru pentru a adăuga și mai mult accent luxuriant în baia ta.

Concluzii – idei de amenajare baie 2022

Fiecare an aduce noi tendințe atunci când vine vorba de amenajarea casei. Baia are unele proprietăți specifice care o fac diferită de alte încăperi precum dormitoarele sau bucătăriile. Dacă dorești să creezi o baie modernă, ia în considerare dintre sfaturile de mai sus pentru idei de amenajare baie 2022. Nu uita că personalitatea ta contează, așa că mergi spre ceea ce te face să te simți bine.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro