Acasă | Blog | Idei pentru decorarea bucătăriei

Idei pentru decorarea bucătăriei

blaturi din quartz
Beautiful details of Christmas decor in the interior of a modern kitchen.

Crăciunul se apropie cu pași repezi și bucătăriile din fiecare familie trebuie să fie pregătite pentru această sărbătoare. Bucătăria este inima fiecărei case, locul în care toate bunătățile de sărbători sunt preparare și încăperea în care toți membrii familiei se adună pentru a da o mână de ajutor. Aveți idei pentru decorarea bucătăriei?

Sezonul sărbătorilor este cea mai aglomerată perioadă pentru bucătăria ta, iar o bucătărie obosită va transmite asta tuturor celor care o vizitează. Când bucătăriile sunt nepregătite și învechite, ideea de a avea o casă plină de oaspeți la cină devine rapid o bătaie de cap decât o stare de bine, o bucurie.

Cu siguranță nu este prea târziu să vă pregătiți bucătăria în timp util pentru Crăciun. Învestiți într-un spațiu suplimentar pe blatul de bucătărie și reîmprospătați suprafețele vechi cu un blat nou din quartz compozit, transformând aspectul bucătăriei dvs. fără prea multe bătai de cap.

Ce trebuie luat în considerare:

Materialul

Pentru ca blatul din bucătărie să aibă același aspect frumos ca atunci când l-ați achiziționat pentru cât mai mulți ani, alegeți blatul din quartz compozit. Calitativ, rezistent în timp și rezistent la uzură, quartzul este un material de excepție cu o varietate de culori din care vă puteți alege preferata. Alegeți cu grija căci acest material va rezista toată viața și este cu siguranță o investiție care merită făcută. Quartzul prezintă o mulțime de proprietăți benefice care, fără îndoială, vă va convinge să îl achiziționați. Iată câteva dintre ele:

1. Quartzul compozit nu este poros

Blaturile din quartz compozit sunt fabricate din aproximativ 90% quartz, iar acest lucru vă avantajează prin două moduri.

În primul rând, faptul că nu este poros îl face rezistent la pete. Asta înseamnă că, atâta timp cât lichidele sunt șterse imediat după o scurgere, nu ar trebui să existe nicio îngrijorare. Materialele naturale precum granitul, care sunt poroase, vor absorbi lichidele și umezeala. În timp, un blat de bucătărie poate absorbi uleiurile, vinul, sucul și alte substanțe care vor fi greu de îndepărtat. Acest lucru se datorează faptului că porii lasă substanța să intre sub suprafață, unde nu poate fi curățat.

Al doilea beneficiu este faptul că nu va necesita etanșare. Pentru a ajuta la prevenirea petelor care pot pătrunde în material, trebuie sigilat periodic. Acest lucru necesită mult timp și, dacă nu este făcut, poate dăuna materialului. În schimb, quartzul nu necesită etanșare, așa că nu este nevoie de realizarea acestui pas.

quartz compozit

2. Întreținere minimă

Pe lângă faptul că nu sunt poroase, blaturile de quartz compozit nu necesită o întreținere prea complexă. Orice urmă de alimente sau băuturi poate fi ștearsă rapid, astfel încât nu sunt necesare produse de curățare speciale. Quartzul poate fi curățat cu detergenții de uz casnic de bază sau cu apă și săpun. Pe lângă asta este rezistent la zgârieturi și pete.

3. Material durabil

Bucătăriile sunt locuri aglomerate, așa că ai nevoie de un blat care poate suporta orice. Puteți folosi blatul de bucătărie în orice aveți nevoie, fără să vă faceți griji că îl veți deteriora într-un fel. Quartzul este, de asemenea, rezistent la căldură. Acest lucru vă permite să vă relaxați mai mult și să nu pierdeți timp pentru îngrijirea acestuia.

idei pentru decorarea bucatariei

4. Modern

Una dintre cele mai mari beneficii pe care le veți auzi pentru un blat din quartz este faptul că prezintă numeroase opțiuni de modele și culori pentru un blat modern și elegant. Poate imita aspectul marmurei, granitului sau altor materiale și vine în culori care nu pot fi obținute de alte materiale, cum ar fi albastru sau roșu.

Fiecare blat din quartz este realizat la comandă. Asta înseamnă că, dacă aveți unghiuri ciudate, curbe, doriți o margine într-un anumit fel, quartzul poate fi modelat pentru a se potrivi dorințelor dvs. Puteți să personalizați aspectul blatului exact cum vă place.

5. Nu prezintă imperfecțiuni

Dacă aruncați o privire atentă la o placă de granit sau marmură, veți observa multe imperfecțiuni mici care apar în mod natural. Mici găuri, fisuri sau dungi de altă culoare sunt prezente în aproape orice tip de piatră. Unele pot fi mici și pot crește în timp, iar altele sunt vizibile chiar de la început.

Blaturile din quartz sunt realizate cu precizie, folosind cantități controlate de materiale astfel încât să nu apară nicio urmă de imperfecțiune pe suprafaţa realizată.

Culoarea

bucatarie moderna

Când aveți nevoie de idei pentru decorarea bucătăriei, apelați la schimbarea culorii blatului. Culoarea este foarte importantă atunci când alegi noul tău blat de lucru. Bucătăria ta este centrul casei tale, prin urmare culoarea trebuie să te reprezinte atât pe tine, cât și casa.

Pentru o atmosferă caldă și primitoare, nuanțele de bej precum: Crystal Royal, Crystal Calacatta Silva sau Noble Arco sunt alegerea ideală. Alegeți nuanțe de bej pentru bucătăriile care au nevoie de un pic mai multă eleganță. Această culoare îi poate oferi bucătăriei o strălucire ușoară, dar vizibilă, și o puteți folosi alături de orice culoare de mobilă sau stil de decorare.

Dacă o bucătărie modernă este mai potrivită pentru stilul tău, alege un quartz negru precum Starlight Black, un quartz cu o personalitate aparte care va atrage privirile tuturor.

Spațiul

Atunci când alegeți un blat nou, este important să vă amintiți să măsurați de cât spațiu aveți nevoie pe blat. Alegeți cu atenție spațiul pe care vreți să îl oferiți blatului de bucătărie pentru a nu ocupa prea mult din cameră, dar nici nu vă zgârciți cu el. De asemenea, ați putea dori să luați în considerare un panou antistropi în spatele aragazului pentru a evita posibilele pete de mâncare care v-ar putea murdări pereții.

Alegeți ceea ce vă place și vă face fericiți! Baftă la decorare!

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro