Acasă | Blog | 5 MITURI DESPRE QUARTZ COMPOZIT

5 MITURI DESPRE QUARTZ COMPOZIT

1. Piatra de quartz compozit este o piatră artificială

Placa de quartz compozit nu este artificială. Acesta este un mit complet fals. Denumirea corectă este piatră compozită. În cazul unei pietre artificiale, aceasta cuprinde cel mult 70% din elemente naturale și uneori chiar mai puțin. În schimb, quartul compozit conține nu mai puțin de 90% elemente naturale. Restul de 10% este compus din lianți, o rășină care leagă aceste componente naturale, le împreunează pentru a forma caracteristicile de bază și de a-i conferi aspectul general pe care îl vedem în produsul finit Cu siguranță, acesta este doar un mit despre piatra de quartz compozit complet fals.

2. Este o piatră delicată

Fals. Datorită conținutului său de rășină, este capabilă să dobândească mai multe caracteristici pozitive. Principala caracteristică este absorbția zero a apei. Placa din quartz compozit este total impermeabilă, și nici măcar vinul, cafeaua, ceaiul, uleiul ori detergenții nu pot pătrunde. Totuși, trebuie să menționăm că este necesară prudență pentru substanțele chimice foarte puternice, cum ar fi acidul fluorhidric, pe care nu ar trebui să îl depozitați în mod obișnuit acasă, cu excepția cazului în care sunteți chimist, deoarece poate crea daune.

Datorită liantului din compoziția plăcii de quartz compozit, este capabilă să reziste de trei ori mai mult la un posibil impact a pietrei cu alte obiecte. Cu prudență, chiar puteți tăia pe suprafața din quartz compozit, însă nu este indicat. Cu toate acestea, expunerea la temperaturi foarte ridicate nu este recomandată. De aceea, trebuie evitat contactul direct cu ustensilele de gătit fierbinți sau cu vasele scoase din cuptor, fără a utiliza prosoape de bucătărie termorezistente.

materiale durabile

3. Este un material scump

Valoarea reală a unei pietre este durabilitatea sa în timp. Este o investiție care se apreciază cu timpul. Luați în considerare timpul și cheltuielile pentru renovarea sau recondiționarea mobilierului din lemn după câțiva ani. Rațional, prețul se modifică odată cu specificațiile. Cele mai accesibile sunt produsele Eco. Clienții noștri apreciază că sunt fabricate din materii prime cehe, în timp ce ecologiștii sunt interesați de certificatul de conținut reciclat, care garantează că 30% este fabricat din materiale reciclate.

Zicala „Nu sunt suficient de bogat pentru a cumpăra lucruri ieftine” este 100% aplicabilă aici. Schimbăm și recondiționăm bucătăria cam de două ori pe parcursul vieții și, prin urmare, un blat de bună calitate vă poate scuti de niște cheltuieli în plus, deoarece va arăta la fel de bine ca atunci când l-ați achiziționat.

Notă: Prețul final al unui produs din quartz compozit poate varia în funcție de specificațiile clientului, planul bucătăriei și oricare alte cerințe ale clientului.

4. Necesită o întreținere atentă

Din nou greșit, nu necesită o întreținere specială. Nu este nevoie să impregnați cu produse sau să tratați în mod special suprafața. Instalarea inițială își păstrează frumusețea pe toată durata de viață a bucătăriei și chiar mai mult. Tot ce aveți nevoie este apă, săpun lichid sau un detergent blând și o cârpă curate – nimic mai mult. Află aici cum trebuie să cureți un blat de bucătărie din quartz compozit.

5. Este un material greu

Un factor cheie al dimensiunilor unui blat din quartz compozit care nu trebuie niciodată trecut cu vederea este grosimea acestuia. „Dar chiar contează?”, vă puteți întreba. Și răspunsul nostru la asta este „Da!” Grosimea blatului din quartz depinde de scopul pe care îl va avea în bucătăria dvs. În acest caz, atunci când alegeți cea mai bună calitate a grosimii, vă veți baza pe modul în care intenționați să utilizați blatul. Există trei grade de grosime a blatului din quartz compozit: ultra-subțire, subțire și gros.

Quartzul compozit este o piatra exotică, originală și o nesfârșită sursă de inspirație. Nu există nicio comparație cu aceasta. Aspectul său este un alt factor care este în armonie cu natura și se pretează la o utilizare flexibilă de către profesioniști.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page