Acasă | Blog | O bucătărie sustenabilă

O bucătărie sustenabilă

bucatarie sustenabila

O bucătărie sustenabilă este greu de realizat? Noi nu credem asta.

Este atât de important, acum mai mult ca oricând, să fim conștienți de mediul înconjurător. Urcați-vă pe bicicletă în loc să vă urcați la volan, cumpărați produse locale proaspete decât produse importate și nu mai cumpărați ce este la modă doar pe moment. Cu toții suntem familiarizați cu modalitățile prin care ne putem ajuta planeta, dar ce se întâmplă în casele noastre? Noi credem în puterea durabilității și produsele noastre reflectă acest lucru. Să începem cu o bucătărie sustenabilă.

Verdele este frumos

Una dintre numeroasele atracții ale ecologismului este sentimentul minunat că faci ceva bun. Uneori, estetica nu este văzută ca o parte esențială a sustenabilității, dar de ce să nu arăți bine în timp ce faci bine? O vedem în tendința modei lente, unde mulți întorc spatele îmbrăcămintei nesustenabile și mai mulți designeri locali vin în prim plan și sunt apreciați – nu numai pentru că design-urile lor sunt mai prietenoase față de mediu, ci pentru că pur și simplu arată mult mai bine.

Vă puteți conecta cu natura și mediul înconjurător cu o casă armonioasă. Încercați, câtuși de puțin, să aveți o bucătărie sustenabilă cu doar un element precum masa, tot este un început. Reflectați-vă conștiința verde înconjurându-vă cu materiale calde, naturale și cele care au fost refăcute în ceva nou și uluitor. Produsele noastre din quartz compozit conțin nu numai aproximativ 90% produse naturale, dar și produsele selectate sunt fabricate din 20% – 70% materii prime reciclate. Reutilizând fragmente de sticlă și oglindă, nu numai că reducem deșeurile, ci producem o piatră uimitoare care adaugă frumusețe și elegantă spațiului tău.

Durată mai lungă, impact mai mic asupra mediului

Desigur, nu este vorba doar despre aspect. Când decideți asupra nuanței perfecte pentru a evidenția frumusețea casei dvs., opriți-vă și gândiți-vă – aceasta își va păstra suprafața impecabilă? Va trebui să vă mențineți constant și să vă faceți griji pentru zgârieturi, temperaturi ridicate și pete? Suntem oameni și casele sunt pentru a trăi, nu pentru a merge pe vârful degetelor în ea. Când vă proiectați bucătăria de vis, baia sau pardoseala, dincolo de nuanțele subtile și designul preferat, doriți să vă asigurați că vă puteți bucura cât mai mult de casă pentru anii următori. Spre deosebire de granit, care este poros și susceptibil la pete, sau laminat, care este vulnerabil la zgârieturi și umezeală, produsele noastre din quartz compozit sunt incredibil de durabile. Nu este nevoie să vă preocupați de întreținere, sau să vă îngrijorați cu privire la deteriorare și decolorare cuarțului. Așezați-vă și bucurați-vă de blatul strălucitor dintr-o bucătărie sustenabilă, gresie de baie de ultimă generație sau podea somptuoasă, în siguranță, știind că veți aveți mulți ani în față să vă bucurați de calitatea produselor.

Culoarea eleganței

A fi verde nu înseamnă că locuința ta trebuie să fie una fără personalitate sau împodobită cu lucruri plictisitoare. Gama noastră de culori cuprinde nuanțe pământești, nuanțe subtile, cu o textură rafinată, grosieră, concepută pentru a sărbători angajamentul nostru față de sustenabilitate. Alegeți-vă preferata care vă reprezintă dintre multitudinea de culori pe care o avem disponibilă pentru a realiza o bucătărie sustenabilă pe placul dvs.

Mediu pentru viitor

Gândurile spre sustenabilitate sunt mai mult decât ceea ce puteți face astăzi; este vorba despre cum veți avea un impact asupra viitorului dvs. Atunci când încorporați un produs într-o clădire, indiferent dacă este casa dvs. sau o întreagă clădire de birouri – este important să vă asigurați că există un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

Pentru a vă găsi produsul potrivit pentru o bucătărie sustenabilă sau pentru a face dintr-o casa acasă, care să combine perfect un design uimitor cu grijă pentru mediu și cu preferințele dvs., aruncă o privire spre produsele noastre finalizate.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page