Acasă | Blog | Idei pentru renovarea bucătăriei într-un stil de junglă urbană

Idei pentru renovarea bucătăriei într-un stil de junglă urbană

Anotimpul morocănos, împreună cu aspectul său sumbru, este momentul potrivit pentru a aduce acasă o bucată de natură și strălucire prin renovarea bucătăriei. Pur și simplu îți va înveseli sufletul. Jungla urbană este o tendință care aduce mult verde cu o nuanță exotică în inima orașului. Aflați cum să integrați acest stil în bucătăria dvs. și să o luminați, chiar dacă nu aveți suficientă lumină naturală în ea.

Verde oriunde te uiți


Jungla urbană este unul dintre puținele stiluri de viață care nu se potrivesc bine cu expresia „totul cu măsură”. Dimpotrivă, „mai mult este mai bine“, mai ales în cazul plantelor.

Nucleul junglei urbane sunt plantele de apartament, o mulțime de plante poziționate oriunde doriți să le așezați. Pe podea, pe rafturi, glafuri, suspendate de tavan, pe podea sau chiar să aveți pereți întregi plini de verde (plante urcătoare, de exemplu). A avea verdeață în jurul tău este liniștitor, sănătos și frumos și nu ne putem gândi la un singur motiv pentru care nu ar trebui să ai plantele de apartament în mediul tău.

Bucătăria este puțin mai specifică stilului „junglă”, deoarece există plante care vor ajuta la împrospătarea aerului în plus față de estetică, și apoi altele de care ar trebui să uităm mai degrabă în bucătărie.

În bucătărie ca în vacanță

Jungla urbană potrivită trebuie să fie însoțită de materiale naturale alături de plante. Cel puțin cea mai mare suprafață de lucru – blatul de bucătărie – ar putea reflecta această tendință de culoare sau textură. O culoare potrivită a blatului, care este doar un detaliu în renovarea bucătăriei, poate da impresia de viață în adâncul pădurii tropicale amazoniene, sau de viața de pe plajele exotice înconjurate de palmieri. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați un cocktail bun și să vă simțiți ca în Bali chiar și în mijlocul unei case de locuit.

Candelabrele din stuf sau din iarbă arată surprinzător de bine și puteți păstra fructele și legumele în coșuri de răchită mai mici. Plantele de sezon vor arăta superb în ghivece moderne din bumbac macramé atârnate de tavan. Producția lor nu este complicată și, în plus, este distractivă și ideală pentru serile ploioase de toamnă.

Cum să respiri bucurie verde în colțurile întunecate

Accesoriile potrivite vă vor ajuta instinctiv să creați o atmosferă de pădure. Dacă nu aveți suficient spațiu sau lumină pentru florile vii, nicio problemă, deoarece puteți realiza și efectul unei case verzi cu un tapet cu un model de frunze de bananier, palmieri sau ferigi mari. Ilustrațiile de format mare de pe perete vor funcționa.

Textilele de bucătărie, șervețelele sau ustensilele de servit cu motive de flamingo, papagali sau zebre sunt o modalitate foarte populară și nepretențioasă de renovarea bucătăriei în stilul junglei urbane până la cele mai mici detalii.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro