Acasă | Blog | Sfaturi pentru amenajarea bucătăriei

Sfaturi pentru amenajarea bucătăriei

Vara este în plină desfășurare și, în timp ce primăvara este momentul perfect pentru organizare și curățare, acest sezon este ideal pentru amenajarea bucătăriei. Poate că aștepți cu nerăbdare să găzduiești prieteni în serile plăcute, ori familia ta vine să rămână la tine. Oricare ar fi planurile tale în lunile mai calde, bucătăria rămâne inima casei. Este locul unde toată lumea gravitează la o petrecere, locul în care oamenii se adună pentru a împărtăși povești și unde se fac amintirile frumoase. Deci, de ce să nu întinerești acest spațiu special?

tendinte de vara

Lemnul și un blat alb

Desigur, când ne gândim la vară, ne gândim „proaspăt” și „luminos” – și ce este mai proaspăt și mai luminos decât o bucătărie albă strălucitoare? Fie că sunteți în căutarea unei suprafețe strălucitoare care să prindă razele soarelui, fie a unei suprafețe mate catifelate, albul este o alegere uimitoare pentru amenajarea bucătăriei. Dar un alt element al verii este natura – petrecem mai mult timp explorând în aer liber, iar grădinile și parcurile au izbucnit la viață în acest sezon. Cel care completează perfect un blat sau o masa dintr-o piatră albă elegantă este elementul natural lemnul. Nu numai că culorile se completează perfect, texturile contrastante oferă un nou echilibru, creând un spațiu echilibrat.

O pată de culoare

De îndată ce lunile mai reci se apropie de sfârșit, nu putem să nu vizualizăm totul în culori vibrante, așa că de ce să nu facem același lucru în casele noastre? Vopsiți dulapurile de bucătărie, dați o nuanță albastră unui perete sau pur și simplu introduceți câteva tonuri luminoase prin corpuri de iluminat sau tot felul de dispozitive de bucătărie. Dacă albastrul nu este stilul tău, alege pur și simplu ce te face să zâmbești! Combinați culorile cu texturi variate de piatră albă, gri sau neagră pentru a oferi bucătăriei dvs. un aer modern.

Arămiu și auriu

O modalitate rapidă și ușoară de amenajarea bucătăriei dvs. și de a oferi schimbare de vară este adăugarea tonurilor calde de arămiu sau auriu. Este ușor să treceți cu vederea balamalele, butonii și mânerele, acestea fiind adesea ultimul lucru la care ne gândim atunci când ne proiectăm bucătăria. Dar ele adaugă cu adevărat acel element special suplimentar la un blat de piatră și completează dulapurile colorate din lemn cu un stop dintr-o culoare metalică. Aramiul și auriul sunt la modă anul acesta și astfel vă puteți îmbunătăți atmosfera bucătăriei dvs., înlocuind pur și simplu elementele din metal. Și nu uitați de chiuveta și robinet – puteți face alegeri moderne, minimaliste sau tradiționale pentru elementele arămii sau aurii.

Cuarțul compozit

După ce a fost precursorul blaturilor de bucătărie pentru ceva vreme, cuarțul nu dă semne că ar fi decăzut de pe primul loc. Dar ce face acest material atât de popular? De-a lungul anilor, progresele tehnologice în piatră prelucrată au văzut o varietate de opțiuni în ceea ce privește culoarea, textura și modelul, care sunt încă inegalabile astăzi. Mai mult de atât, cuarțul compozit necesită puțină întreținere și tratare, spre deosebire de alte materiale precum granitul. Indiferent dacă îi faceți bucătăriei o reorganizare completă sau pur și simplu înlocuiți blatul, doriți să vă asigurați că va rămâne la fel de frumos pentru cât mai mult timp posibil ca în ziua în care făcut schimbarea. Vă putem oferi o gamă largă de blaturi durabile într-o multitudine de culori pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

Negru dramatic

Nuanțele întunecate nu sunt vibrațiile dvs. tipice de vară, dar o bucătărie neagră creează o schimbare izbitoare pentru oricine pășește în bucătăria dvs. Pentru amenajarea bucătăriei puteți alege o culoare complet închisă sau puteți avea doar câteva elemente ca masa ori blatul în culori închise. Negrul creează o atmosferă luxoasă și modernă pe care o puteți accentua cu elemente metalice arămii sau aurii. Știm cu toții că negrul merge cu orice. Acesta este un mod cu adevărat unic de amenajarea bucătăriei care creează un cadru inspirat în care vă puteți distra oaspeții tot timpul verii. Explorați gama noastră complete de culori și descoperiți ce este pe gustul dvs. pentru a găsi stilul perfect pentru renovarea bucătăriei.

Citește și alte articole

© 2023 BlaturideBucătării.ro | Toate drepturile rezervate

Dezvoltat și dichisit de pavels.ro

You cannot copy content of this page